Instagram Likes

Vanaf  0,79

Anoniem likes kopen voor Instagram via onze snelle service. Na betaling worden de likes direct geleverd.

 • Anonimiteit staat bij ons voor op
 • Veilig & snelle levering
 • Hoge kwaliteit service
 • Beste prijs & korting bij grotere aantallen

Wacht niet langer en bestel je Instagram likes vandaag nog.

Vul hier je Instagram gebruikersnaam in, druk op enter of de knop "Media ophalen" en selecteer daarna de foto/video waar je het product op wilt ontvangen.
Lukt het niet? Klik dan hier om handmatig een URL in te voeren.
Selecteer hier het aantal likes dat jij wilt kopen om jouw Instagram foto of video te laten groeien
SKU 2001 Categorie

Het hebben van veel Instagram likes vergroten jouw zichtbaarheid binnen dit netwerk met vele miljoenen gebruikers. Wanneer de content die je plaatst veel likes krijgt, dan vergroot dit jouw zichtbaarheid tussen deze miljoenen gebruikers. Het verzamelen van veel likes duurt, wanneer je dit op een organische manier probeert veel tijd.

Het kopen van Instagram likes brengt dit proces in een stroomversnelling. Bij ons kun je betrouwbaar Instagram likes kopen. Als jij succesvol wilt worden met je Instagram-pagina en je hebt een klein budget, dan kun je bij ons, je Instagram-pagina een kickstart geven.

Wat is een Instagram like?

Een Instagram like geef je aan iemand, wanneer je op het hartje bij de post klikt. Andere mensen in jouw netwerk zien op die manier de dingen die jij leuk vindt en vinden dit misschien ook wel leuk. Daarom wil je zoveel mogelijk likes op je content krijgen. Door Instagram likes te kopen, krijg je veel sneller likes van andere mensen.

Instagram likes zijn belangrijk voor succes

Als je een succesvolle Instagram wilt bouwen met veel interactie, dan is het hebben van veel Instagram likes erg belangrijk. Het is een van de belangrijkste graadmeters binnen Instagram die bepalen of een pagina wel of niet succesvol gaat worden.

Daarnaast is het voor het aantal weergaven heel belangrijk om voldoende likes te hebben. Als je goedkoop Instagram likes koopt bij ons, dan krijg je automatisch veel meer weergaven. Je bereikt meer mensen, je komt bij meer mensen in de tijdlijn en dus heb je meer weergaven.

Tegenwoordig is het binnen ieder sociaal netwerk belangrijk dat je de pagina “social proof” maakt, zoals dat heet. Door middel van Instagram likes te kopen, kun je jouw Instagram pagina veel sneller social proof maken. Social proof houdt in dat je veel interactie met je publiek hebt en dat je content relevant is. Door Insta likes te kopen gaat dit proces veel sneller.

Waarom je Insta likes zou moeten kopen

Instagram likes kopen kan voor iedereen interessant zijn. Vooral als je een pagina wilt opzetten die veel autoriteit moet gaan uitstralen. Instagram likes kopen is een goed idee om de volgende redenen:

Zorgt voor een sneeuwbaleffect

Bij het kopen van Instagram likes kun je gebruikmaken van een sneeuwbaleffect. Je begint met het kopen van een klein aantal Instagram likes. Je moet er namelijk niet meteen te veel kopen. Naarmate je steeds meer likes krijgt, zal je pagina steeds meer social proof worden. Zodra je pagina echt begint te groeien kun je het aantal Instagram likes dat je koopt steeds verder uitbreiden.

Steeds meer relevantie

Doordat je, door het sneeuwbaleffect, steeds meer likes krijgt word je ook steeds relevanter. Omdat je pagina en je content steeds meer likes krijgt, word je ook als relevanter beschouwd. De relevantie zorgt voor een autoriteit in je vakgebied. Andere vooraanstaande Instagram profielen zullen je gaan volgen met alle positieve gevolgen van dien.

Vergroot je zichtbaarheid

Hoe meer likes je hebt, hoe meer zichtbaarheid dit creëert. Door Instagram likes te kopen vergroot je de zichtbaarheid. Wanneer je posts meer likes krijgen, dan zullen deze bij meer mensen bovenaan de tijdlijn komen. Steeds meer Instagram gebruikers zullen je post zien en dus zal je zichtbaarheid steeds groter worden.

Is het kopen van Instagram likes veilig?

Als je via onze webshop Instagram likes gaat kopen, dan is dit 100% veilig. Naast dat je de betaling doet in een beveiligde omgeving, krijg je de Instagram likes ook op een veilige manier geleverd. Wel is het belangrijk dat je het kopen van Instagram likes met beleid doet.

Als je een relatief nieuwe pagina hebt, die nog niet zo heel veel content heeft, dan zou het gek zijn als je al tienduizenden likes hebt. Bezoekers van je pagina zullen dit ook zien en dit oogt erg onbetrouwbaar. Waarom zou een relatief jonge pagina al tienduizenden likes hebben?

Daarom moet je dit proces geleidelijk uitrollen. Dit is het sneeuwbaleffect, waar we het al eerder over hadden. Je begint met een paar Instagram likes te kopen en je breidt het aantal dat je koopt, steeds verder uit. Zo kun je op den duur grote hoeveelheden Instagram likes in een keer kopen.

Goede kwaliteit Instagram likes

Wij vinden het belangrijk dat de likes die je koopt, jouw Instagram pagina een kickstart geven. Daarom zijn de Instagram likes die je van ons koopt van goede kwaliteit. Dit zorgt gelijk voor relevantie op je Instagram pagina. Het geheel klopt en mensen zien je Instagram pagina als relevant en een autoriteit.

De voordelen van Instagram likes kopen

Je hebt kunnen lezen dat het kopen van Instagram likes veel voordelen heeft. Voor de volledigheid heb ik ze hieronder nog even allemaal opgesomd:

 •         Met meer Instagram likes ben je stuk beter zichtbaar in alle tijdlijnen.
 •         Meer Instagram likes zorgen voor meer interactie met het juiste publiek.
 •         Door meer Instagram likes straal je relevantie uit en word je een autoriteit.

·         Kickstart je Instagram avontuur met een goed boost door Instagram likes te kopen.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Rianna

  Goede service.

  27 juni 2024
 • Avatar

  Rieta

  Top website om likes te kopen. Geweldige service.

  13 juni 2024
 • Avatar

  San

  Ik wil vaker kopen.

  27 mei 2024
 • Avatar

  Paul

  Likes gekocht! Ik hoef niet meer te klagen dat ik minder likes krijg.

  22 mei 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service